Doneren en samenwerken met “Hulpgoed”

Donateur bij Hulpgoed

Doneren en samenwerken vind ik belangrijk

Ik ben donateur geworden bij Hulpgoed. Wij werken samen om mensen te helpen.

Hulpgoed is een samenwerking van vrijwilligers. Zij zetten zich in om goederen en voedsel te leveren aan mensen welke het financieel moeilijk hebben. Door spullen te kunnen herverdelen, zetten zij zich dus ook in voor het milieu.
Mede door de her inzetbaarheid van goederen en ook door verspilling van voedsel tegen te gaan.

Zij zijn er niet alleen voor de minima, maar ook voor mensen die door diverse oorzaken het financieel niet meer redden. Denk aan mensen die door ziekte geen werk meer hebben of aan mensen die door identiteitsfraude in de problemen zijn gekomen. Ook hebben mensen steeds meer problemen met rondkomen door toegenomen prijzen.
Momenteel is Hulpgoed werkzaam in de gemeenten Dijk en Waard en Alkmaar.

Hulpgoed biedt spullen gratis aan. De goederen die zijn gedoneerd hebben zij ook gratis gekregen. Alle gedoneerde goederen geven zij aan de mensen die het hard nodig hebben. Denk hierbij aan kleding, huisraad, speelgoed etc. Dit kan zijn via een verzoek voor een bepaald artikel of door uitloting via diverse media.

Wil jij meer weten over hulpgoed, donateur worden of heb je hulp nodig? Neem dan een kijkje op hun website https://hulpgoed.nl/

Ik ben trots dat ik donateur ben geworden

Wij helpen de medemens en het milieu!

Voor meer nieuws en tips bekijk ook mijn andere blogs 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *