Wat kost Professional Organizing?

Particulieren

Elk organize-project is anders. Hoelang we met jouw project bezig zijn hangt af van de grootte van de ruimtes, het aantal spullen dat er in staat, de snelheid waarin jij keuzes kunt maken en de mate waarin jij hulp wilt. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik een schatting maken van het verwachtte aantal organize-uren die nodig zijn. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Mijn uurtarief bedraagt €65.- inclusief btw. Indien je mij minimaal 3 uur inhuurt, reken ik een lager uur tarief. Daarnaast bied ik ook pakketten en abonnementen aan.

Maatwerk     

Voor de volgende projecten maak ik een offerte op maat, afhankelijk van jouw wensen:

  • Zorgeloos verhuizen
  • Je woning verkoopklaar maken
  • Research en shoppen voor opbergmaterialen
  • Hulp voor senioren
  • Hulp na overlijden

Organize Pakketten

Voor informatie over eventuele reiskostenvergoeding kijk dan bij veel gestelde vragen.

Organize Abonnementen

Wil je wat georganized is ook het hele jaar door zo houden? Heb je voor een langere periode hulp nodig bij het organizen? Wil je meerdere ruimtes stap voor stap aanpakken? Of wil je liever de kosten over het hele jaar verspreiden?

Kies dan voor een abonnement. Ik kom maandelijks, om de maand of ieder kwartaal langs voor hulp of een opfrisbeurt.

Voor informatie over eventuele reiskostenvergoeding kijk dan bij veel gestelde vragen.

Zakelijk

Een organize-project op kantoor is erg afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de hoeveelheid en grootte van de ruimtes, het aantal spullen dat er in staat, maar ook de wensen van jou en jouw medewerkers.

Ik hanteer hiervoor andere tarieven dan voor de particuliere klant. Ik maak graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem contact met mij op. We plannen een kennismakingsgesprek in en bespreken jouw wensen en de mogelijkheden die er zijn.