Gemak & Luxe

Wil jij of iemand die jij kent, hulp bij het opruimen in huis?

Heb je geen tijd om de klus te klaren? Heb je er simpelweg geen zin in, omdat je je tijd liever aan leuke dingen besteedt? Of wil je iemand verrassen?

Dan heb je geluk! Ik heb tijd om de klus uit jou handen te nemen en vind het nog leuk ook!

Welke klus wil jij uit handen geven?

Een kamer of het hele huis

Is het tijd dat jouw huis of een deel van het huis opgeruimd en schoongemaakt wordt? Denk aan een werkkamer, slaapkamer kinderkamer of het hele huis. Ik regel het voor je.

Jouw kledingkast

Wil je dat je kledingkast tip top ingedeeld wordt? Ik maak van jou kledingkast een eye-catcher waar jij iedere dag met plezier jouw outfit kunt uitzoeken.

Jouw garage

Wordt het tijd dat eindelijk je auto weer in de garage wordt geparkeerd of wil je juist ruimte om bijvoorbeeld te klussen? Ik deel het dusdanig in dat er genoeg ruimte is.

Jouw zolder

Een overvolle zolder vol dozen, waarvan je niet meer weet wat er in zit of er niet zo makkelijk bij kan waardoor je de spullen niet gebruikt? Ik maak een overzichtelijke zolder waar dozen of bakken gelabeld worden en zo worden neergezet dat je kan zien wat je hebt en er makkelijk bij kan.

Jouw keuken

Zijn jouw kastjes overvol en liggen er allemaal spullen op het aanrecht? Wil je je plezier in koken terug? Ik zorg dat de keukenkastjes netjes en logisch ingedeeld worden, de ruimte op jouw werkblad terug komt en jouw koelkast overzichtelijk is ingedeeld.

Jouw trappenkast

Wordt er maar van alles in die trappenkast gegooid en kom je ruimte te kort? Ik tover jouw trappenkast om in kast die overzichtelijk is en jij met gemak alles kunt pakken en weer makkelijk kunt terug vinden.

Een nieuwe ruimte creëren

Wil je een ruimte in huis opnieuw inrichten, omdat er een baby op komst is of je een werkplek nodig hebt? Ik geef je interieuradvies en richt deze voor jou in. Research en shoppen voor opbergmaterialen kan ik ook voor jou doen.

Zorgeloos verhuizen

Ga je verhuizen? Dan is er een hoop werk aan de winkel. Ik pak jouw spullen in, label de dozen, haal de kasten uit elkaar en zorg dat alles in jouw nieuwe huis weer netjes uitgepakt, opgeruimd, schoongemaakt en ingericht wordt. Op de verhuisdag kan ik aanwezig zijn om de verhuizers te ontvangen, hen te vertellen wat er moet gebeuren en in het nieuwe huis help ik de spullen op hun plek te zetten.

Jouw woning verkoopklaar

Wil je dat jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk en met mooie foto’s op verkoopwebsites, zoals Funda, wordt vermeld? En wanneer er potentiële kopers de woning willen bezichtigen, wil je natuurlijk geen stress omdat je de woning nog even snel moet opruimen. Ik ruim de woning op en maak het verkoopklaar voordat er foto’s gemaakt worden en mensen komen bezichtigen. Een opgeruimd en fris huis verkoopt nou eenmaal beter en dit geeft ook een beter beeld van de ruimte in de woning en de mogelijkheden die het huis te bieden heeft.

Stay Organized…

Wil je jouw eenmaal stijlvol opgeruimd en praktisch ingericht interieur ook het hele jaar door zo houden?

Ik kan 1 keer per maand of ieder kwartaal/seizoen langskomen voor een opfrisbeurt.

Ben je klaar voor het gemak van een opgeruimd huis en de luxe dat het voor je gedaan wordt?

Staat er iets op jouw lijstje maar heb ik het niet genoemd?

Geoptimaliseerd door Optimole