Donateur bij Hulpgoed

Doneren en samenwerken met “Hulpgoed”

Doneren en samenwerken vind ik belangrijk. Ik ben donateur geworden en doneer sindsdien de spullen bij Hulpgoed. Hierdoor help ik mensen en het milieu.
opvouwtip colbert opvouwen

Colberts opvouwen

Heb jij een opvouwtip nodig omdat je het lastig vind om colberts op te vouwen? Ik heb de oplossing. Bekijk mijn blog en leer hoe je dit doet.
kledingkast opruimen

Walk in closet organizen deel 3

Ik help 2 dames bij het organizen van hun walk in closet. De droomkast van de meeste vrouwen. En deze moet natuurlijk wel tiptop uitzien!
kledingkast opruimen

Walk in closet organizen deel 2

Ik heb twee dames geholpen met het opruimen van hun walk in closet. Zoals beloofd is het nu tijd voor het tweede gedeelte van de kledingkast.
Shirts op kleur

Walk in closet organizen deel 1

Ik heb twee dames geholpen om hun walk in closet opnieuw in te delen. Ik laat het zien hoe ik het heb aangepakt en geef ik tips!

Koningsdag

De week voor koningsdag is een goed moment om toch maar eens door de spullen in die overvolle trappenkast, garage of schuur heen te gaan.
Gastendoekjes opvouwen

Gastendoekjes opvouwen

Van gastendoekjes heb er vaak veel. Als je ze opvouwt zoals in het filmpje, kun je ze mooi stapelen of in een bakje doen. Het bespaart ruimte en geeft rust.
Handdoeken opvouwen

Handdoeken opvouwen

Hoe kun je jouw handdoeken nu het beste opvouwen? Volg onderstaande stappen, bespaar veel ruimte en het ziet er nog mooi uit ook!
Labels op bakken

Labels en Organizen

Gebruik labels op bakjes om meer overzicht te krijgen. Wat zijn de voordelen? Lees ze hier.
Kinderkledingkast opruimen

Kinder- kledingkast opruimen

De kledingkast van een kind wordt snel vol, rommelig en onoverzichtelijk. Kinderen groeien snel, waardoor er vaak nieuwe kleding wordt gekocht.