Diploma

Vol trots geslaagd!

In de afgelopen jaren ben ik veel gevraagd door mensen in mijn omgeving om te helpen om hun administratie op orde te krijgen, uit de schulden te komen, in een overvol huis weer rust en ruimte terug te brengen, verhuizingen en het inrichten van woningen.

Deze ervaringen hebben mijn gemotiveerd om de opleiding “Schuldhulpverlening” te volgen. Naast het helpen van mensen met hun financiële situatie, krijg ik veel energie van opruimen, orde in de chaos brengen, overzicht creëren en bezig zijn met interieur. Ik ben op zoek gegaan naar een opleiding die aansluit bij schuldhulpverlening en de dingen waar ik blij van wordt, want hoe gaaf zou het zijn als je je werk kan maken van iets wat je het liefste doet?

Tijdens mijn zoektocht ontdekte iets wat perfect bij mij past, namelijk Professional Organizer. Alle puzzelstukjes vielen in elkaar toen ik hier over aan het lezen was, hier word ik blij van! Ik ben direct de opleiding “Professional Organizer” gaan volgen en ben nu geslaagd!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *