Een droom is uitgekomen!

Dit jaar heb ik besloten het roer compleet om te gooien en een carrièreswitch te maken. Het werd tijd dat ik de stap ging zetten om te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Al jaren help ik mensen met het op orde brengen van hun administratie, uit de schulden te komen en om in een overvol huis ruimte en overzicht te creëren. Ook word ik vaak gevraagd om te komen helpen klussen in huis, bij verhuizingen en om mee te denken bij het stylen van woningen. Dit is wat mij veel energie geeft en ik heel blij van word. Als het klaar is krijg je de grootste beloning die er is, namelijk die grote glimlach op iemands gezicht, omdat diegene zo trots en blij is met het eindresultaat. Dat is het allermooiste wat er is!

Na hard werken is de grote dag nu eindelijk aangebroken….

Mijn eigen bedrijf Martine Verlaan Professional Organizer is vanaf vandaag een feit!


Ik ben trots dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken!

2 antwoorden
  1. Marga
    Marga zegt:

    Hoi Martine, van je passie je werk maken, dat is het goede uitgangspunt om je werk tot een succes te maken! Gefeliciteerd!!
    Groeten, Marga Van Der Gulik

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *