Gestart als Professional Organizer

professional organizer

Een droom is uitgekomen!

Dit jaar heb ik besloten het roer compleet om te gooien en een carrièreswitch te maken. Het werd tijd dat ik de stap ging zetten om te doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en dat is aan de slag gaan als Professional Organizer/ opruimcoach.

Al jaren help ik mensen om mij heen met het op orde brengen van hun administratie, uit de schulden te komen en om in een overvol huis ruimte en overzicht creëren. Daarnaast wordt ik vaak gevraagd om te komen helpen klussen in huis, verhuizingen en om mee te denken bij het inrichten van woningen. Dit is wat mij veel energie geeft en ik heel blij van wordt. En als het klaar is krijg je de grootste beloning die er is, namelijk die grote smile op iemands gezicht zien, omdat die gene zo trots en blij is met het eindresultaat, dat is toch het allermooiste wat is!?!

Na hard werken is de grote dag nu eindelijk aangebroken….

Mijn eigen bedrijf Martine Verlaan Professional Organizer is vanaf vandaag een feit!


Ik ben trots dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *